Her er du: | Foreningen
Foreningen 2020-12-17T12:08:36+00:00

Bliv medlem af Oligofreniforeningen

For at give medlemsskabet værdi for dig – udover støtten til vores eksistens – giver vi nye medlemmer en velkomstgave.

Vælg mellem kunstbogen Verden er i farver, filmen For tidligt efterår – om Gerda, der har downs syndrom og demens, hæfterne i serien om psykiske lidelser og udviklingshæmning eller få grundbogen om udviklingshæmning til kun 299,- (normalpris 399 kr.)
Dog er det nødvendigt for os, at gaven tillægges fragt på 60 kr.

Som medlem får du rabatter på bl.a. kurser og konferencer og på vores bogudgivelser.

Det årlige kontingent er:

• 100 kr. for enkeltpersoner
  • 250 kr. for institutioner og virksomheder med mindre end 25 ansatte.
  • 500 kr. for institutioner og virksomheder med 25-49 ansatte.
  • 1000 kr. for institutioner og virksomheder med mere end 50 ansatte.

Tegn medlemskab af foreningen her:

Oligofreniforeningen:

• Foreningen blev grundlagt i 1989.
    • Foreningen har gennem årene arbejdet for at støtte udbredelsen af kendskab til udviklingshæmning, og i særdeleshed udviklingshæmning i relation til psykiske lidelser.
    • Enkeltpersoner, institutioner, kommuner og virksomheder, der tilslutter sig foreningens formål, kan optages som medlemmer.
    • Medlemsskabet gælder for et år ad gangen, og hvert år i januar sendes der en forespørgsel på, om medlemsskabet ønskes fornyet.
    • Som medlem er du med til at støtte driften af Center for Oligofrenipsykiatri, som siden lukningen fra Risskov Universitetshospital i 2014 har været drevet som en indtægtsdækket virksomhed. Vi er således dybt taknemmelige for hvert eneste medlem vi har, så vi kan fortsætte vores aktiviteter.
    • Læs mere om Oligofreniforeningen
      -bestyrelse, vedtægter mm.