Her er du: | Foreningen
Foreningen 2019-07-12T14:10:43+00:00

Bliv medlem af Oligofreniforeningen

For at give medlemsskabet værdi for dig – udover støtten til vores eksistens – giver vi nye medlemmer en velkomstgave.

Vælg mellem kunstbogen Verden er i farver, filmen For tidligt efterår – om Gerda, der har downs syndrom og demens, hæfterne i serien om psykiske lidelser og udviklingshæmning eller få grundbogen om udviklingshæmning til kun 299,- (normalpris 399) plus fragt. Desuden giver vi en række rabatter på bl.a. kurser og konferencer og på vores bogudgivelser.

Det årlige kontingent er:

• 100 kr. for enkeltpersoner
  • 250 kr. for institutioner og virksomheder med mindre end 25 ansatte.
  • 500 kr. for institutioner og virksomheder med 25-49 ansatte.
  • 1000 kr. for institutioner og virksomheder med mere end 50 ansatte.

Tegn medlemskab af foreningen her:

Oligofreniforeningen:

• Foreningen blev grundlagt i 1989.
  • Foreningen har gennem årene arbejdet for at støtte udbredelsen af kendskab til udviklingshæmning, og i særdeleshed udviklingshæmning i relation til psykiske lidelser.
  • Enkeltpersoner, institutioner, kommuner og virksomheder, der tilslutter sig foreningens formål, kan optages som medlemmer.
  • Medlemsskabet gælder for et år ad gangen, og hvert år i januar sendes der en forespørgsel på, om medlemsskabet ønskes fornyet.
  • Som medlem er du med til at støtte driften af Center for Oligofrenipsykiatri, som siden lukningen fra Risskov Universitetshospital i 2014 har været drevet som en indtægtsdækket virksomhed. Vi er således dybt taknemmelige for hvert eneste medlem vi har, så vi kan fortsætte vores aktiviteter.
  • Læs mere om foreningen – baggrund, bestyrelse, vedtægter og projektstøtte